Vragen?
Bel: 045-5111201

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
ELIXER VOEDING
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Wikkelfolie

2 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

2 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Wikkelfolie en andere verpakkingsmaterialen bij Growexpert.nl

Voor het verpakken van uw planten en toebehoren hebben we bij Growexpert.nl meerdere verschillende verpakkingsmaterialen in de aanbieding. Een van de soorten verpakking is wikkelfolie, dat we in een aantal verschillende formaten verkopen in onze webshop. Het voordeel van deze folie is dat het niet alleen heel sterk is, maar ook zeer flexibel. U kunt hiermee zaken inpakken zonder dat u er bang voor hoeft te zijn dat er beschadigingen op gaan treden. Vandaar ook dat deze soort folie voor ons een van de beste verpakkingsmaterialen is. Op onze website vindt u ons assortiment wikkelfolie, maar ook de andere verpakkingsmaterialen die we in de aanbieding hebben.

Wikkelfolie kopen

Wikkelfolie is een verpakkingsmateriaal dat voor veel verschillende doeleinden wordt gebruikt. Zo is het gebruik van wikkelfolie in landbouw en tuinbouw welbekend. Het is bijvoorbeeld een beeld dat u vaak ziet: grote balen hooi die in een dikke laag folie zijn ingepakt om bij elkaar gehouden te worden. Hieraan kunt u ook zien dat het een materiaal is dat sterk is. Maar het wordt bijvoorbeeld ook wel gebruikt bij verhuizingen, als er spullen extra stevig ingepakt of bij elkaar gehouden moeten worden. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat we deze soort folie aanbevelen als verpakkingsmateriaal. Op onze website vindt u meerdere producten in onze categorie verpakkingsmaterialen.

Wikkelfolie kopen bij Growexpert.nl

Het is echt niet zo dat er alleen wikkelfolie voor landbouw en tuinbouw kan worden ingezet. Ook voor gebruik op kleinere schaal is het een materiaal dat u zonder problemen kunt gebruiken. Kijkt u gerust op onze website wat wij allemaal in deze categorie hebben staan, en welke andere verpakkingsmaterialen wij verkopen. U bestelt het product naar wens op eenvoudige wijze, en wij zorgen er dan voor dat u het snel in huis heeft. U kunt ook altijd langskomen bij onze growshop in Landgraaf, waar wij ons assortiment in levende lijve aan u presenteren. Hier kunt u ook altijd terecht als u advies nodig heeft, of aan onze professionele medewerkers vragen wilt stellen.