Vragen?
Bel: 045-5111201

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
ELIXER VOEDING
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Watervat

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Goede kweekspullen zijn dun gezaaid op het wereldwijde web. Op de ene website vindt u lichtapparatuur, op de andere plantenvoeding. Waar vindt u nu alles voor de kweker? Wij hebben een veelzijdig assortiment goede kweekartikelen. Zoekt u bijvoorbeeld een watervat? Prima watervaten voor een scherpe prijs treft u aan op deze website. We bezorgen uw bestelling met Post NL, dus u kunt van een betrouwbare levering uitgaan.

Persoonlijk advies

Naast diverse watervaten, hebben we nog veel meer kwaliteitsartikelen voor kwekers. Stekjes, voeding, knipbenodigdheden: wat u nodig kunt hebben, vindt u bij ons online. Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Dat kan. Wij hebben een passie voor kweken en weten alles over onze kweekproducten. Bel of mail: we geven u graag gratis een persoonlijk advies!

Watervaten bij growexpert.nl

Zowel thuiskwekers als professionele kwekers kennen het nut van goede watervaten. Een watervat kan ingezet worden voor de bewatering van gewassen. Deze vaten zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Bij Growexpert.nl hebben we meerdere fabrikanten die deze vaten produceren in de aanbieding. Zo verkopen we onder andere de vaten van AquaKing. Dit bedrijf heeft een groot assortiment producten op watergebied, waaronder ook pompen, en heeft een eigen systeem ontwikkeld voor het produceren van watervaten.

Een watervat van AquaKing

Een vat van AquaKing is een toonbeeld van gebruiksgemak. Deze vaten zijn namelijk zeer mobiel. Vouw het vat uit, zet het binnen een paar minuten op en het is geheel gebruiksklaar. Heeft u het vat ergens anders nodig? Geen probleem. Zorg ervoor dat het leeg is en vouw het weer op, waarna het eenvoudig te verplaatsen is. We verkopen deze vaten in verschillende maten, en we hebben er zodoende eentje voor elke waterbehoefte.