Vragen?
Bel: 045-5111201

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
ELIXER VOEDING
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Watertimer

1 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

1 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Laat u planten groeien met een goede watertimer

Met behulp van een watertimer hoeft u zich in het vervolg geen zorgen meer te maken over het water geven aan uw planten. U sluit de watertimer eenvoudig aan op de kraan, waarna u instelt hoe lang er water moet worden gegeven. Of dit nu enkele minuten moet gebeuren, of enkele uren, de watertimer regelt dit allemaal voor u. Deze mechanische timers werken effectief en veilig en kunnen zowel in de tuin als op het balkon of in een kas worden ingezet. Hoeft er slechts bedruppeld te worden? Of moeten de planten flink water krijgen? Met behulp van watertimers kan dit allemaal.

Een watertimer kopen bij Growexpert.nl

In onze uitgebreide webshop vindt u naast watertimers nog veel meer andere producten die u kunnen helpen bij het kweken van planten. Alle producten die u nodig heeft voor het zo mooi mogelijk laten groeien en bloeien van uw planten vindt u bij ons terug. U kunt daarbij denken aan de beste voedingsstoffen voor uw planten, die wij zowel in vloeibare als vaste vorm verkopen. We voeren een groot aantal fabrikanten in ons assortiment, die een groot aanbod aan producten hebben. Zo vindt u altijd iets dat bij uw wensen aansluit. Maar ook voor timers, verwarmingssystemen en installatie apparaten bent u bij ons aan het juiste adres. En dan behandelen we slechts een zeer klein deel van ons volledige assortiment!

Het assortiment van Growexpert

Een watertimer kopen doet u natuurlijk bij Growexpert.nl, maar ook de andere producten uit ons assortiment vindt u bij ons in onze webshop. Hier staat alles overzichtelijk bij elkaar, zodat u snel kunt vinden wat u nodig heeft. Bestellen is eenvoudig, en wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en stevig ingepakt uw kant opkomt. Maar u kunt natuurlijk ook altijd een keer langskomen bij onze fysieke winkel in Landgraaf. Hier vindt u ons assortiment in fysieke vorm bij elkaar. Onze professionele medewerkers staan u graag te woord en kunnen u altijd adviseren als u ergens vragen over heeft. Zo weet u zeker dat u altijd met de juiste producten weer de deur uitloopt!