Vragen?
Bel: 045-5111201

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
ELIXER VOEDING
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Watersensor

1 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

1 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Uw kweekruimte veilig met een watersensor

In een ruimte waar veel van water gebruik wordt gemaakt, is het altijd mogelijk dat het een keer mis gaat. Misschien vertoont een bewateringssysteem kuren, of werkt een tijdklok niet goed. Er kan ook iets breken of op een andere manier een teveel aan water ontstaan. Dit is om meerdere redenen funest voor uw planten. Als ze teveel water krijgen kunnen ze hieraan doodgaan. Maar het kan ook een gevaarlijke situatie opleveren. Als u namelijk gebruik maakt van veel elektrische apparatuur in uw kas, kan wateroverlast voor kortsluiting zorgen. Met behulp van een watersensor hoeft u hier niet bang voor te zijn. Watersensoren houden in de gaten of er teveel water aanwezig is en geven een seintje als er een gevaarlijke situatie ontstaat.

Meer veiligheid met een watersensor

Bij Growexpert.nl bent u aan het goede adres als u op zoek bent naar een watersensor. Wij verkopen de apparatuur die u nodig heeft om ervoor te zorgen dat uw planten zorgeloos kunnen groeien en bloeien. We verkopen ook systemen die voorzien zijn van meerdere sensoren. Met andere woorden: niet alleen een watersensor, maar ook een rookmelder, trilsensor, temperatuursensor en meer. U kunt dit dan zo instellen dat u een sms-je krijgt als een van de sensoren onraad heeft opgemerkt.

Growexpert.nl voor al uw kweekbenodigdheden

Bij Growexpert.nl vindt u een zeer ruim assortiment producten die u nodig heeft bij het kweken van planten. Dit varieert van onder andere voeding en de bodem waar planten in groeien en bloeien. Maar we verkopen ook watersensoren, bewateringssystemen, tijdklokken, vlotters... Als het nodig is om een plant te goed mogelijk te laten groeien, dan kunt u er zeker van zijn dat wij het in ons assortiment hebben. U vindt onze producten online op Growexpert.nl, maar ook in onze fysieke winkel. Deze vindt u in het Limburgse Landgraaf.