Vragen?
Bel: 045-5111201

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
ELIXER VOEDING
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Wandventilator

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Wandventilator

Uw planten zijn gevoelig voor licht, temperatuur en luchtvochtigheid. Wordt de temperatuur in uw kweekruimte te hoog, dan dient u maatregelen te nemen. In veel gevallen komt zo'n temperatuurstijging door de krachtige lampen die boven de planten hangen. Met een wandventilator voert u de warme lucht af en simuleert u een verkoelende bries. Het resultaat? Een prettiger omgeving voor uw groene vrienden. Wandventilatoren zijn ideaal voor wie een vaste opstelling heeft en precies weet waar en wanneer de temperatuur te hoog wordt. Bij Growexpert heeft u een grote keuze uit wandventilatoren; bekijk hieronder het aanbod en bestel veilig online.

Wandventilatoren bij Growexpert.nl

Het gebruik van een wandventilator is van groot belang als u een ruimte heeft waar u planten in kweekt. Bij het groeien van planten komen heel wat elementen om de hoek kijken die de groei van uw planten negatief kunnen beinvloeden. U moet er rekening mee houden dat elke plant die u kweekt een gevoelig organisme is, dat slecht tegen de veranderende omstandigheden in uw kweekruimte kan. Een wandventilator is een goed hulpstuk in uw strijd tegen de elementen die het op uw planten voorzien hebben. Het mooie aan muurventilatoren is het feit dat u deze in uw muur in kunt bouwen, zodat deze verder niet meer in uw ruimte te zien is. Uiteraard is dit niet het enige voordeel van het gebruik van wandventilatoren.

Andere voordelen van wandventilatoren

Er zijn meer voordelen van een wand ventilator op te noemen. Zo zijn ze compact en kunnen ze goed omgaan met een hoge druk. Ze maken gebruik van een energiezuinige toerenregeling, die u af kunt stellen op de grootte van de ruimte en de hoeveelheid planten die daar staan. Wand ventilatoren zijn in de regel onderhoudsvrij, en hoeven alleen af en toe afgestoft te worden om ze schoon te houden. Deze ventilatoren zijn eigenlijk in elke ruimte te gebruiken. Meer weten over het gebruik van wand ventilatoren, en de mogelijkheden die wij voor u hebben? Kijk dan op onze website, of neem vrijblijvend contact met ons op. We kunnen u altijd adviseren en samen met u bekijken wat u in uw situatie het beste kunt gebruiken.