Vragen?
Bel: 045-5111201

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
ELIXER VOEDING
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Vlotter

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Vlotters bij Growexpert.nl

Vlotters zijn handige apparaatjes die ervoor zorgen dat het waterniveau in de gaten wordt gehouden. Heeft u bijvoorbeeld een vlotter in een watervat zitten, dan houdt deze in de gaten of het water niet boven of onder een bepaald niveau komt. Is dit wel het geval, dan zal de vlotter een signaal afgeven. Dit is een handig onderdeel van uw kweekomgeving, dat u de taak uit handen neemt om dit regelmatig zelf te hoeven controleren. Vlotters zitten over het algemeen al ingebouwd in de producten waar ze bij gebruikt worden. Uiteraard vindt u de vlotter ook in het assortiment van Growexpert.nl.

Vlotters en meer bij Growexpert.nl

In onze uitgebreide webshop is niet alleen de vlotter een nuttige toevoeging aan uw gereedschap. We verkopen een groot aantal producten die u kunnen helpen bij het kweken van planten, en waar u uw taken een stuk eenvoudiger mee uit kunt voeren. Daar komt bij dat het resultaat van uw inspanningen er sterk door zal verbeteren. Per slot van rekening wilt u toch ook een omgeving waar uw planten het beste in kunnen groeien en bloeien? Neem dan ook gerust een kijkje in onze webshop voor de producten die u nodig heeft. Als het iets is dat met het kweken van planten te maken heeft, dan kunt u er zeker van zijn dat we het verkopen!

Een compleet assortiment voor elke kweker

U vindt onze producten niet alleen online in onze webshop, maar ook in onze fysieke growshop in Landgraaf. Hier kunt u ons assortiment in den lijve bekijken, en ook direct uw vragen stellen aan onze klantvriendelijke medewerkers. We staan u graag te woord, of u nu informatie wilt hebben over een bepaald product, of advies over het inrichten van uw kweekomgeving. Wij verkopen louter producten van topfabrikanten, zodat u er altijd zeker van kunt zijn dat u bij ons vindt wat u zoekt, in de hoogste kwaliteit.