Vragen?
Bel: 045-5111201

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
ELIXER VOEDING
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Tumble trimmer

3 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

3 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Tumble Trimmer, de perfecte electrische knipmachine

Met een Tumble Trimmer kunt u op eenvoudige wijze aan de slag in de tuin. Een Tumble Trimmer kopen doet u bij Growexpert.nl, een speciaalzaak op het gebied van kweekbenodigdheden. Hier vindt u ruim 2.000 verschillende producten, waar de Tumble Trimmer elektrisch er een van is. Met dit handige apparaat verwijdert u bijvoorbeeld razendsnel uitstekende delen van een plant, zoals bijvoorbeeld loof, wortels of bladeren. Maar de Tumble Trimmer is ook het perfecte apparaat om in een handomdraai potpourri te maken. De bloemblaadjes en kruiden worden met deze trimmer razendsnel in een heerlijk geurige mix omgetoverd.

 Hoe werkt de Tumble Trimmer elektrisch?

Deze trimmer is een apparaat dat vernuftig in elkaar zit. Het werkt volgens een eenvoudig maar doeltreffend systeem, waarbij rubberen flapjes het te verwerken materiaal zachtjes over een rooster heen laten rollen. Tegelijk worden door een snel roterend draadje de blaadjes en wortels verwijderd. De plantdelen die op deze manier verwerkt zijn, blijven nu achter in een houder die u eenvoudig kunt afnemen. Het knipafval wordt dan tenslotte nog in het onderste deel van deze tumbler verzameld. U kunt  de tijd dat deze machine zijn werk moet doen instellen met behulp van de bijgeleverde keukentimer. Er zit ook een timer op de machine, die u in kunt stellen op een tijd van 0 tot 30 seconden. Na deze tijd schakelt de tumbler zichzelf automatisch weer uit.

 Een Tumble Trimmer kopen bij Growexpert.nl

De Tumble Trimmer is een van de vele handige producten om u te ondersteunen bij uw kwekerij. Of u nu als professional in een kweekbedrijf werkt, of als thuiskweker, u zult vinden dat dit een bijzonder nuttig product is. Kijk voor meer handige artikelen eens in onze webshop, of kom een keer langs in onze showroom. U vindt deze in Landgraaf. Alle producten van de webshop zijn in de showroom in het echt te bekijken, zoals ook de Tumble Trimmer.