Vragen?
Bel: 045-5111201

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
ELIXER VOEDING
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Thermo- en hygrometers

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Thermometers en hygrometers bij Growexpert.nl

Thermometers en hygrometers zijn onmisbare instrumenten voor elke kweker, of u nu een thuiskweker of een professionele kweker bent. Per slot van rekening wilt u dat uw planten onder de best mogelijke omstandigheden opgroeien. Met een thermometer meet u de temperatuur in de kweekomgeving waar uw planten staan, een hygrometer is bedoeld voor het meten van de vochtigheid van de lucht.

Thermometers en hygrometers in alle soorten en maten'

Er zijn heel wat merken die een thermometer en een hygrometer in hun assortiment hebben. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want bij het kweken van planten zijn beiden eigenlijk onmisbaar. U kunt deze meters bij ons in verschillende uitvoeringen krijgen. Simpele meters die zich afdoende van hun werk kwijten, alsmede zeer uitgebreide instrumenten waarmee u alle details voorgeschoteld krijgt.

Groeien en bloeien met Growexpert.nl

In onze webshop vindt u alle producten die u nodig heeft om tot een perfect groei en bloeiresultaat te komen. Neemt u gerust eens een kijkje in onze webshop, of kom eens langs in onze fysieke showroom. We kunnen u daar alle advies geven dat u nodig heeft, ook kunt u onze producten, waaronder de thermometers en hygrometers, in het echt bekijken voor u tot aanschaf overgaat.