Vragen?
Bel: 045-5111201

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
ELIXER VOEDING
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Strijkzakken

4 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

4 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Het nut van strijkzakken

Als kweker zult u wel eens zakjes moeten gebruiken om producten luchtdicht in te verpakken. De ideale manier om een zakje gegarandeerd luchtvrij te maken is door middel van een strijkzak. Deze soort zakken werkt zeer goed en snel, en is dankzij de gebruikte methode ook vaker te gebruiken. Bij Growexpert.nl vindt u deze soort zakken in verschillende maten. Per slot van rekening zal datgene wat u in moet pakken ook niet altijd van hetzelfde formaat zijn. U deze zakken online bij ons bestellen, waarna u ze snel en stevig ingepakt opgestuurd krijgt. Maar u kunt er ook voor kiezen om langs te komen bij onze fysieke winkel in Landgraaf. Hier kunnen we u eventueel ook nog bijstaan met extra advies.

Wat is een strijkzak nou precies?

Voordat u besluit strijkzakken te kopen, wilt u misschien nog even in meer detail weten wat een dergelijk soort zak nou is. De naam is in dit geval een goede indicatie. Bij een strijkzak, die is gemaakt van een speciaal soort materiaal, maak je de zak dicht door er met een strijkijzer overheen te gaan. De opening van de zak smelt dan als het ware dicht, waarna hij luchtdicht en geurvrij is afgesloten. U kunt strijkzakken ook vaker gebruiken, als u er tenminste een beetje economisch mee omgaat. Als u de zak opent, knip deze dan precies bij de rand af. Het deel van de zak dat overblijft kan dan namelijk opnieuw worden dichtgestreken!

Strijkzakken kopen bij Growexpert.nl

Of u nu slechts een paar van deze zakken nodig heeft om een groot aantal, bij Growexpert.nl kunnen we u helpen. U vindt in onze webshop, alsmede in onze fysieke winkel in Landgraaf, natuurlijk nog veel meer verschillende producten die u bijstaan als u planten wilt kweken. Van schakelklokken tot complete kweektenten, in ons assortiment is het voorradig. Neemt u dan ook gerust een keer contact met ons op als u meer vragen heeft, of advies wilt hebben over het soort producten dat u voor uw eigen kweekomgeving nodig heeft!