Vragen?
Bel: 045-5111201

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
ELIXER VOEDING
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Strijk- en gripzakken

16 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

16 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Gripzakjes zijn handig. Gripzakken hebben kwekers vaak nodig, voordelig inkopen scheelt dus veel geld. Zoekt u een voordelige gripzak? De grip zakken van Growexpert zijn zeer betaalbaar en bezorgen we ook nog eens bij u thuis. Bestel uw gripzakjes voor 12:00, dan heeft u ze de volgende werkdag. Gripzakken zijn niet de enige kweekproducten die u veel gebruikt.

Onze medewerkers

Voeding, bestrijdingsmiddelen, kweekbakjes, er zijn veel producten die u vaak gebruikt als kweker. Door goed te letten op uw uitgaven, verhoogt u uw winstgevendheid. Ook als u amateurkweker bent, kan het lonen om op de kleintjes te letten. Zowel de professional als de amateur is van harte welkom op de website van Growexpert. Als u vragen heeft over één van onze producten, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Het gebruik van gripzakjes

Gripzakjes kunt u als professionele of hobby tuinder altijd wel gebruiken. Deze grip zakken kunnen gebruikt worden om afgewogen hoeveelheden in te bewaren. Aangezien gripzakken niet veel kosten kunt u ze eenvoudig in grote hoeveeheden aanschaffen. Op Growexpert.nl vindt u de gripzak in verschillende soorten en maten. Zo hebben we gripzakken van 40 bij 60 milimeter, maar ook grotere grip zakken van 50 bij 50 centimeter. U ziet, we hebben grip zakjes in de aanbieding voor elke behoefte.

Gripzakjes bij Growexpert.nl

Bent u in de markt voor een nieuwe lading grip zakjes? Bij Growexpert.nl weet u zeker dat u deze terug zult vinden in de hoeveelheid die u nodig heeft. We hebben verpakkingen met honderd grote grip zakjes, maar ook verpakkingen waar wel 1000 kleine zakjes in zitten. De gripzak is een handig product dat u altijd nodig kunt hebben, u kunt er als tuinder dan ook eigenlijk nooit genoeg van hebben!