Vragen?
Bel: 045-5111201

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
ELIXER VOEDING
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Stille ventilator

5 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

5 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Aangenaam kweken met een stille ventilator

Bij het kweken van planten is het van het grootste belang dat de lucht waarin deze planten zich bevinden goed wordt geventileerd. Planten hebben te allen tijde gezonde lucht nodig en dit kan onder andere worden aangeleverd door middel van een ventilator. Het nadeel van een standaard ventilator is het feit dat deze nogal wat lawaai kan produceren. Zeker als u een flinke ventilator nodig heeft zal dat geluid van dat geblaas u op den duur wel eens de keel uit kunnen komen. Bij Growexpert.nl verkopen we een stille ventilator, die zijn werk doet zonder daarbij teveel decibels te produceren.

De geluidloze ventilator bij Growexpert.nl

Als u gebruik maakt van een geruisloze ventilator wordt het kweken van planten gelijk een stuk aangenamer. Niet dat de planten nou last hebben van dat geluid, maar u zult er zelf na verloop van tijd wel genoeg van hebben gekregen! We hebben in ons assortiment meerdere ventilatoren die hun werk nagenoeg geluidloos doen. Bent u op zoek naar de perfecte stille ventilator, kijk dan gewoon even rond op onze site. We verkopen de geluidloze ventilator in meerdere verschillende uitvoeringen. Zo kunt u ervoor zorgen dat elk formaat kweekruimte goed wordt geventileerd, zonder dat hier al teveel geluid bij wordt geproduceerd!

Een geruisloze ventilator en meer

Naast ventilatoren die stilletjes hun werk doen vindt u in onze webshop nog veel meer producten om u te helpen bij het kweken van planten. Van de beste voeding tot een handige tijdklok, en van een luchtregelaar tot een waterdruppelsysteem, bij ons vindt u het allemaal. U kunt er daarnaast bij ons vanuit gaan dat deze producten tegen scherpe prijzen worden aangeboden. Heeft u een bestelling gedaan, dan zorgen we ervoor dat deze binnen 24 uur bij u wordt afgeleverd. En mocht u vragen hebben over bepaalde producten, dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn telefonisch en online bereikbaar, maar ook in onze fysieke winkel in Landgraaf.