Vragen?
Bel: 045-5111201

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
ELIXER VOEDING
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

SMSCOM HYBRIDE 16 AMP FAN CONTROLLER

Snel Overzicht

SMSCOM HYBRIDE 16 AMP FAN CONTROLLER

De Hybride Controller maakt gebruik van een computergestuurde temperatuur voeltechnologie, gecombineerd met een mechanisch systeem voor de snelheidsregeling van de ventilatoren. Hij is ontworpen om een constante kamertemperatuur te behouden en de luchtstroom te allen tijde onder controle te houden. Het is de ideale oplossing wanneer u op zoek bent naar de stilste luchtafvoerventilatoren, aangezien we GARANDEREN dat dit type ventilator niet zoemt of bromt!!!!

Werking
Zodra u de gewenste temperatuur en de minimumsnelheid van de ventilatoren hebt ingesteld, creëert de Hybride Controller automatisch het perfecte binnenklimaat door automatisch de snelheid van de ventilatoren in 5 stappen te regelen. De negatieve luchtdruk wordt gegarandeerd door de perfecte synchronisatie van beide ventilatoren.
De Hybride Controller werkt met plug-and-play. U hebt dus geen kabels nodig. Sluit uw ventilatoren gewoon aan, stel de gewenste temperatuur en de minimumsnelheid van de ventilatoren in en de Hybride Controller doet de rest. Max. vermogen**: Hybride Controller 2 A: 2 A of 450 W

  • Max. vermogen**: Hybride Controller 4 A: 4 A of 900 W
  • Max. vermogen**: Hybride Controller 8 A: 8 A of 1800 W
  • Max. vermogen**: Hybride Controller 16 A: 16 A of 3600 W

** Totale maximale wattage dat het hele toestel kan afleveren. Ofwel verdeeld tussen stopcontacten of van één enkel stopcontact.

De Hybride Controller instellen:

Automatische instelling
De regelaar zal automatisch kiezen tussen 5 verschillende snelheden om uw ingestelde temperatuur te behouden.

  1. Plaats de regelaar op een geschikte plek en plaats de temperatuursensor in het midden van de kamer. Plaats de temperatuursensor niet in direct zonlicht of in de koele binnenkomende lucht van het ventilatiesysteem, want dit zal tot foute metingen leiden.
  2. Sluit de luchttoevoerventilator links en de luchtafvoer ventilator rechts van de regelaar aan.
  3. Sluit de regelaar aan op een stopcontact en schakel hem aan.
  4. Stel de gewenste temperatuur in met knop 1.
  5. Stel de minimumsnelheid van de ventilatoren** in met knop 2.

De regelaar zal de snelheid van de ventilatoren automatisch instellen tussen snelheid 1 en 5.

Manuele instelling
Stel de snelheid van de ventilatoren manueel in tussen snelheid 1-5.

  1. Stel knop 1 in op de hoogste waarde (45 graden).
  2. Met knop 2 kunt u nu de snelheid manueel aanpassen tussen snelheid 1 en – 5. U kunt de manuele instelling alleen gebruiken als de omgevingstemperatuur van de kamer 45 °C of lager is.

In werking:
De Hybride Controller maakt gebruik van een zwaar relais om het vermogen te regelen wanneer de regelaar schakelt tussen de verschillende snelheden. U zult een kleine 'klik' horen wanneer het relais tussen snelheden schakelt. Het zware relais garandeert dat de regelaar robuust is en betrouwbaar werkt.
Minimumsnelheid van de ventilatoren**. Wanneer u de minimumsnelheid van de ventilatoren in de automatische modus instelt op de Hybride Controller, stelt u het bereik in waarin de regelaar mag werken. U zet de ventilatoren niet onmiddellijk op die snelheid Bijvoorbeeld: wanneer de regelaar is ingesteld op snelheid 1, zal hij de snelheid van de ventilatoren automatisch instellen tussen snelheid 1 en 5 om de temperatuur constant te houden. Wanneer de regelaar is ingesteld op snelheid 2, zal hij werken tussen snelheid 2 en 5 enz. We raden aan om de minimumsnelheid van de ventilatoren op 1 te zetten, aangezien dit het grootste werkbereik oplevert voor de regelaar.

Normale prijs: € 349,94

Speciale prijs: € 332,45

OF

Details

De ideale oplossing wanneer u op zoek bent naar de stilste luchtafvoerventilatoren, aangezien we GARANDEREN dat dit type ventilator niet zoemt of bromt!!!!