Vragen?
Bel: 045-5111201

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
ELIXER VOEDING
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Smscom

12 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

12 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

De handige producten van SMSCom

 SMSCOM is een bedrijf dat meerdere producten maakt die interessant kunnen zijn voor kwekers. Het is een bedrijf dat luister naar wensen van klanten en dat daarom ook veel succesvolle producten heeft weten te lanceren. In het assortiment van Growexpert.nl vindt u bijvoorbeeld de Nutrimatic, een timer waarmee u in kunt stellen op welke tijdstippen er voeding of water aan uw planten gegeven moet worden. De cyclus van het Nutrimatic systeem kan worden ingesteld op 12 of 18 uur. U kunt hem hiermee gelijk zetten met de lichtcyclus. Maar Growexpert verkoop nog veel meer timers en alarmeringssystemen van SMS Com.

 Alles voor de veiligheid

Als u planten kweekt, dan weet u dat de veiligheid daarbij een heel belangrijk aspect is. U werkt per slot van rekening als u een binnenkas heeft met hete lampen, en er is altijd veel elektriciteit die gebruikt wordt door de diverse systemen die u bij het kweken kunt gebruiken. De producten van SMSCOM houden in de gaten dat er niet teveel energie wordt gebruik, en dat er geen oververhitting plaatsvindt. Mocht dit wel gebeuren, dan schakelen de alarmsystemen van SMS Com direct alle elektriciteit uit tot hier een oplossing voor is gevonden. Zo kunt u met een gerust hart met uw planten aan de slag!

 SMSCOM bij Growexpert

Op onze website willen we alleen de beste producten verkopen. U wilt er op kunnen vertrouwen dat de spullen die wij verkopen uw kweekactiviteiten zullen ondersteunen. Daarom zijn we er ook blij mee dat we de producten van SMS Com aan kunnen bieden. Zo verkopen wij bijvoorbeeld ook de fan controller zonder thermostaat van dit bedrijf. Hiermee regel je de afzuiger of inblazer. Maar dit bedrijf verkoopt ook alarmlichten en alarmsirenes, zodat u direct in kunt grijpen als het een keer echt mis gaat. U ziet, dit bedrijf heeft een grote variatie aan producten, waarvan u een groot aantal terugvindt bij Growexpert.nl!