Vragen?
Bel: 045-5111201

Slangen & toebehoren

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 66

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 66

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Tuinslangen bij Growexpert 

Waar zou iemand die planten kweekt zijn zonder een goede tuinslang? Bij Growexpert hebben we vele verschillende tuinslangen in de aanbieding. Tot deze diverse slangen behoren onder andere de flexibele slangen die iedereen wel kent, maar daarnaast hebben we ook een groot aantal benodigdheden voor bij de slangen. Zo weet u zeker dat uw slang altijd naar behoren blijft functioneren.

Diverse tuinslangen

Op zoek naar tuinslangen van hoge kwaliteit, die handig zijn in het gebruik en lang meegaan? Kijk dan eens in het assortiment van Growexpert. Wij hebben alle soorten flexibele slangen die u maar kunt wensen. Bij de diverse slangen die we in het assortiment hebben, zitten slangen van verschillende merken. Zo weet u zeker dat u genoeg keus heeft en altijd met een goede slang aan de slag kunt.

Diverse tuinslangen kopen bij Growexpert

In onze webshop vindt u altijd de juiste tuinslang voor uw planten. Elke tuinslang in ons assortiment is van een gerenommeerd merk, zodat u zeker weet dat u hier lange tijd plezier aan zult beleven. Wilt u meer weten over de verschillende slangen die we te koop hebben? U kunt dan ook altijd contact met ons opnemen voor advies. Wij vertellen u graag welke slang in uw situatie het beste tot zijn recht komt.