Vragen?
Bel: 045-5111201

TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
(GROEI)LAMPEN NODIG?

Bekijk ons aanbod verlichting! Van armaturen, losse kappen, LED, Lightrail en nog veel meer!

Arrow
Arrow
Slider

Reflectoren / Lampenkappen

22 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

22 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Betere verlichting met een goede reflector

Kweekt u uw planten binnen? Dan hoeven we u vast niet uit te leggen dat goede verlichting van levensbelang is. Binnen hebben de planten niet de luxe van de zon die gratis haar licht met hen deelt. Voordeel is wel dat u er binnen voor kunt zorgen dat de zon altijd schijnt wanneer u dit wilt. Om ervoor te zorgen dat de planten optimaal kunnen profiteren van deze verlichting zijn reflectoren of lampenkappen eigenlijk onmisbaar. Hiermee kunt u het licht als het ware naar uw planten toesturen.

Betere lichtopbrengst met een goede lampenkap

Het is van niet te onderschatten belang om een zo goed mogelijke lichtopbrengst voor uw planten te verzorgen. Dit doet u onder andere door reflectoren of lampenkappen bij uw lampen te plaatsen. Bij Growexpert heeft u een ruime keuze uit deze producten. Voor de ideale lampenkap hoeft u eigenlijk alleen maar even op onze verzamelpagina voor deze producten te kijken. Hier heeft u dan in een oogopslag alle opties bij elkaar, voorzien van prijs en foto.

Laat uw planten mooier groeien en bloeien met Growexpert

Met de producten op onze website bent u er zeker van dat uw planten het perfect gaan doen. Neem daarom vandaag nog een kijkje als u serieus bezig wilt zijn met het kweken van planten.