Vragen?
Bel: 045-5111201

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
ELIXER VOEDING
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Propagator

1 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

1 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Een propagator nodig? De tijd is voorbij dat u zelf naar een winkel moest om propagators aan te schaffen. U koopt nu makkelijk, veilig en snel vanuit uw luie stoel een propagator. Wilt u een verwarmde propagator? Of heeft u een specifiek merk in gedachten, bijvoorbeeld de secret jardin propagator? Dankzij ons brede aanbod van goede propagators, kunnen we iedereen van dienst zijn!

Onze prijzen

Sterker nog: u kunt alle mogelijke kweekproducten eenvoudig online aanschaffen. Zaden, lampen, plantenvoeding, de lijst met kweekartikelen is haast eindeloos. Welk product u ook kiest, u kiest bij ons altijd voor kwaliteit. Nieuwsgierig naar onze concurrerende prijzen? We doen er niet geheimzinnig over: alle prijzen treft u aan bij het betreffende product. Veel winkelplezier gewenst!

Het gemak van een propagator

Soms heeft u voor het laten ontkiemen van zaadjes extra warmte nodig. Hier kunt u een propagator voor gebruiken. Propagators zijn ook wel bekend onder de naam stekbakken. De stekbak die we u bij Growexpert.nl aanbieden is een ontspiegelde kunststof bak, die heel simpel over een 11 liter container heen geplaatst kan worden. Het voordeel van het feit dat deze propagator ontspiegeld is, is het niet blokkeren van licht door de stekbak.

Andere voordelen van propagators

Dit product heeft nog een aantal andere grote voordelen. Zo gebruikt hij geen stroom, wat weer scheelt in uw kosten. Ook is de stekbak onderhoudsvrij en heeft u de mogelijkheid om planten individueel te controleren. Werken met een stekbak zorgt ervoor dat er snellere wortelgroei komt en dat u hier sterkere en gezondere planten door krijgt. Kijk voor dit product op onze website. Hier vindt u ook alle andere soorten producten die u nodig heeft voor een succesvolle groei.