Vragen?
Bel: 045-5111201

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
ELIXER VOEDING
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Lumatek lampen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Kwaliteits lampen van Lumatek

Als u actief bent als kweker, dan weet u hoe nauw de verzorging van planten precies komt kijken. Ga maar na: een plant is een zeer gevoelig organisme, dat bij een verkeerde verzorging minder mooi kan groeien en bloeien, of zelfs vroegtijdig sterft. U wilt er als kweker alles aan doen om dat te voorkomen en wij helpen u daar graag bij. Dit doen we door u de beste producten te leveren, zoals onder andere de Lumatek lamp.

Een Lumatek kweeklamp aanschaffen

Het belang van een goede lamp mag niet onderschat worden. Zo'n Lumatek groeilamp is een perfecte vervanging van natuurlijk zonlicht. Soms moet de natuur een handje geholpen worden, zeker in het Nederlandse klimaat waar je er gewoonweg niet vanuit kunt gaan dat het elke dag een bepaald aantal uren zonnig is. Met een Lumatek lamp zorgt u er dan voor dat uw planten toch hun gewenste hoeveelheid zonne energie krijgen!

Kwaliteit van Lumatek

Lumatek is een Engels bedrijf dat al vele jaren kwaliteit levert. Met een Lumatek kweeklamp weet u zeker dat u een topproduct in huis heeft gehaald. We verkopen bij Growexpert niet alleen de Lumatek groeilamp, maar ook vele bijbehorende producten. Ook voor stekkers, contactdozen en vele andere kweekbenodigdheden zit u goed bij onze webshop.