Vragen?
Bel: 045-5111201

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
ELIXER VOEDING
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Luchtverdeelslang

5 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

5 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Betere kwaliteit planten met een luchtverdeelslang

Er zijn vele verschillende manieren op te noemen om de kwaliteit van uw planten te waarborgen. Ook zijn er allerhande methodes aan te wenden om hier een steentje aan bij te dragen. Per slot van rekening wilt u dat uw planten zo mooi mogelijk kunnen groeien en bloeien! Bij Growexpert.nl vindt u al deze verschillende producten in ons uitgebreide assortiment. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van de beste producten om uw planten in perfecte conditie te houden. Een van de producten die een zeer positief effect heeft op de kwaliteit van de lucht die uw planten bereikt is een luchtverdeelslang. Ook deze vindt u uiteraard terug op Growexpert.nl.

Wat doet een luchtverdeelslang?

Het nut van luchtverdeelslangen is eigenlijk heel eenvoudig te benoemen. Met behulp van deze slangen kunt u ervoor zorgen dat de frisse lucht die in uw kweekruimte wordt gepompt, gelijkmatig wordt verdeeld. Deze slangen, die ook wel airsocks worden genoemd, hebben hiertoe allemaal kleine gaatjes waar de lucht door naar buiten wordt gepompt. Deze luchtslangen zijn te krijgen in allerhande verschillende lengtes, zodat u altijd een slang kunt vinden die het beste past bij de ruimte waar u uw planten heeft staan. Kijkt u gewoon even op onze website of u er de lengte ziet staan die het beste bij uw wensen past.

Advies van Growexpert.nl

Er zijn zoveel verschillende manieren om de kwaliteit van uw planten mee te waarborgen, dan het soms lastig is om een goed overzicht te houden. Hiervoor kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We staan u graag terzijde met advies. U kunt onze professionele medewerkers ook spreken in onze fysieke growshop in het Limburgse Landgraaf. Zij hebben op al uw vragen een antwoord klaar en helpen u graag om uw planten zo effectief mogelijk te laten groeien en bloeien. In onze winkel kunt u ook onze producten in het echt bekijken.