Vragen?
Bel: 045-5111201

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
ELIXER VOEDING
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Led kweeklamp

5 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

5 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Een professionele kweker kan niet zonder led kweeklamp. Sterker nog: ook veel hobbykwekers ontdekken de voordelen van led kweeklampen. De led kweeklamp is tegenwoordig van betere kwaliteit dan vroeger. Niet onbelangrijk: de prijs van led kweeklampen is de laatste jaren fors minder geworden. Growexpert heeft alles voor de amateurkweker en de ervaren vakspecialist.

Veelzijdig assortiment

Of u hobbymatig wat keukenkruiden kweekt of beroepsmatig werkt: wij staan voor iedereen klaar. We onderscheiden ons door een veelzijdig assortiment kwaliteitsproducten. Waar bent u naar op zoek? We hebben alle kweekproducten ondergebracht in diverse onderwerpen. Zoekt u bijvoorbeeld draden of stekkerdozen, kijk dan onder het kopje ‘Elektra’. Natuurlijk kunt u ook direct contact opnemen: wij helpen u graag vinden wat u zoekt!

De voordelen van led kweeklampen

Er zitten veel voordelen aan het gebruik van een led kweeklamp. Zo zijn led kweeklampen energiezuiniger dan gewone lampen. Afhankelijk van hoeveel lampen u gebruikt kan dat al een flink besparing opleveren! Daarnaast is een ander groot voordeel het feit dat een led kweeklamp veel minder warmte afgeeft dan een gewone lamp. Dit is een van de redenen waarom led kweeklampen veel worden gebruik in de glastuinbouw, waar in lagen wordt gekweekt. Misschien wel het belangrijkste voordeel is het feit dat de vruchtkwaliteit van gewassen die onder led licht zijn gekweekt van zeer hoog niveau is. Dit is de reden waarom het kweken met led licht in de industrie veel geroemd wordt.

Kweken met een led lamp

Als u na het lezen van het bovenstaande ook overweegt om led lampen in te gaan zetten bij het kweken, neem dan gerust een kijkje op onze uitgebreide webshop. We weten zeker dat hier een led lamp tussen zit die uw goedkeuring krijgt.