Vragen?
Bel: 045-5111201

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
ELIXER VOEDING
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Led groeilampen

2 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

2 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Voor led groeilampen hoeft u echt niet meer naar het dichtstbijzijnde tuincentrum. Wij zijn namelijk dé online kweekexpert van Nederland. Een led groeilamp zorgt voor een snelle groei van uw planten. Welke groeilamp led kiest u? We hebben meerdere goede groeilampen led op voorraad. U bestelt in onze online kweekwinkel snel, veilig en comfortabel.

Goed bereikbaar

Na ontvangst, bezorgen we uw bestelling snel bij u thuis. Wilt u meer weten over kweken in het algemeen? Al zijn we een webwinkel, dat betekent niet dat we onbereikbaar zijn. Sterker nog: u kunt ons 7 dagen per week een mailtje sturen en op werkdagen zijn we telefonisch goed bereikbaar. We hebben verstand van kweken en geven u daarom een duidelijk antwoord op al uw vragen!

De voordelen van led groeilampenr

Een led groeilamp heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van reguliere lampen. Belangrijk voordeel aan deze led groeilampen is het feit dat ze energievriendelijker zijn. Zeker als u veel gewassen wilt laten groeien kan dit behoorlijk op de kosten schelen. Een ander voordeel is het feit dat een groeilamp met led technologie minder warmte afgeeft dan standaard lampen. In de glastuinbouw wordt deze technologie veel toegepast aangezien er daar veel met lagen wordt gewerkt.

Groeilampen met led technologier

Met mooie aan groeilampen met led technologie is het feit dat ze mooie vruchten produceren. Onderzoek aan meerdere universiteiten heeft uitgewezen dat dit een mooiere groei kan bevorderen dan standaard belichting. Dit is een van de redenen dat een groeilamp met led technologie steeds meer de standaard begint te worden. Voor led groeilampen moet u natuurlijk bij growexpert.nl zijn. Wij verkopen de led groeilamp in meerdere uitvoeringen, van meerdere merken. U vindt bij ons altijd de groeilamp die u zoekt.