Vragen?
Bel: 045-5111201

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
ELIXER VOEDING
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Kweken op Steenwol

3 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

3 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Kweken op Steenwol

Er zijn meerdere verschillende manieren mogelijk om planten te kweken. Het ligt misschien voor de hand om planten te kweken op aarde, maar u kunt ook overwegen om uw planten op steenwol te kweken. Mochten uw wenkbrauwen bij deze suggestie omhoog gaan, weet dan dat veel professionele kwekers deze manier van kweken al hebben ontdekt. Kweken op steenwol is een effectieve manier van kweken, aangezien het een materiaal is dat goed water vasthoudt. Het is daarnaast goedkoop, licht en schoon. Het is dan ook een alternatief dat het overwegen meer dan waard is.

Kweken op steenwol slabs

Op steenwol kweken is een manier van planten kweken die steeds vaker wordt toegepast. Er zijn daarbij wel een paar zaken waar u rekening moet houden. Belangrijkste daarbij is dat u goed de pH-waarde in de gaten moet houden. Steenwol heeft van nature een enigszins hogere pH-waarde dan aarde, waar u dan ook goed rekening mee moet houden. Zorg ervoor dat u met behulp van een pH-meter de pH-waarde regelmatig meet. Een goed voordeel van op steenwol kweken is het feit dat de wortels goed worden afgedekt. Voedingsstoffen worden goed beschermd en eventuele groei van algen in het water wordt tegengegaan. Dat steenwol ook nog eens goedkoop is mag als een mooie bonus worden gezien.

Meer informatie over kweken op steenwol

Als u meer wilt weten over kweken op steenwol slabs, neemt u dan gerust een keer vrijblijvend contact met ons op. Onze professionele medewerkers kunnen u alle informatie geven die u nodig heeft, en u ook adviseren of het kweken op steenwol ook in uw situatie de beste keuze is. Wij kunnen u vertellen hoe u het kweken het beste aan kunt pakken. Maar u kunt ook een keer langskomen in onze fysieke growshop in Landgraaf. Hier kunt u ook terecht voor alle andere vragen die u over het kweken van planten kunt hebben. Tevens kunt u hier onze artikelen in het echt bekijken. Zo zult u zien waarom een bestelling maken bij Growexpert.nl ook voor u de beste keuze is.