Vragen?
Bel: 045-5111201

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
ELIXER VOEDING
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Installatieautomaat

1 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

1 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

De beste installatieautomaten vindt u bij Growexpert.nl

Bij het kweken van planten is elektriciteit onmisbaar. Er komt nu eenmaal nogal wat elektriciteit bij kijken om planten binnen mooi te laten groeien. Er zijn lampen nodig, maar ook systemen die het klimaat regelen, die voor ventilatie zorgen en meer. Het is dan ook van groot belang dat u de elektriciteit in uw kweekruimte goed regelt. Het beste is dit door iemand te laten doen die hier veel verstand van heeft, om op deze manier overbelasting te voorkomen. In een dergelijke opstelling is een installatieautomaat eigenlijk onmisbaar. Installatieautomaten houden het elektrische netwerk namelijk in de gaten, en schakelen alles veilig uit als er kortsluiting of overbelasting dreigt te gaan ontstaan.

Voorkom overbelasting met een installatieautomaat

In een omgeving waar veel elektriciteit wordt gebruikt is het van groot belang ervoor te zorgen dat er geen onverwachte dingen kunnen gebeuren. Kortsluiting of overbelasting kunnen ervoor zorgen dat uw dure apparatuur kapot gaat. Sterker nog: in het ergste geval kan er brand ontstaan, en dat is iets wat iedereen natuurlijk wil vermijden! Installatieautomaten zijn zodoende eigenlijk een onmisbaar onderdeel van elke kweekomgeving. Of u nu iemand bent die het kweken van planten als hobby uitoefent, of iemand die dit op professionele basis doet, u moet goed in de gaten houden dat alles op elektronisch gebied in orde is!

Advies bij Growexpert.nl

Wilt u meer weten over installatieautomaten en hoe u deze in kunt zetten om de veiligheid in uw kas of kweektent te waarborgen? We nodigen u van harte uit om hierover contact met ons op te nemen. U kunt ons mailen of telefonisch bereiken, maar u bent ook altijd welkom om langs te komen bij onze fysieke growshop in Landgraaf. Onze professionele medewerkers staan u graag te woord en delen hun kennis met u. Ze kunnen u ook adviseren over welke installatieautomaat het beste past bij uw situatie. Neem dan ook vandaag nog contact op met ons als u meer wilt weten, of neem een kijkje op onze site voor de verschillende automaten en andere producten die we in ons assortiment hebben zitten.