Vragen?
Bel: 045-5111201

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
ELIXER VOEDING
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Ijkvloeistof

8 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

8 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Uw PH-meter ijken met ijvloeistof van Growshop.nl

Bij het kweken van planten is het belangrijk om de pH-waarde goed in de gaten te houden. Met behulp van een pH-meter kunt u bekijken of de zuurgraad in uw kweekomgeving helemaal in orde is. Een te hoge zuurgraad kan een negatief effect hebben op de groei en bloei van uw planten. Om ervoor te zorgen dat deze pH-meter goed blijft functioneren moet u deze regelmatig ijken. Dit doet u met behulp van ijkvloeistof, die u uiteraard bij Growexpert.nl aan kunt schaffen. We verkopen deze vloeistof in verschillende uitvoeringen, waarbij u zelf kunt bekijken hoeveel van deze vloeistof u nodig heeft voor uw wensen.

Het nut van een pH-meter en ijkvloeistof

Planten gedijen het beste als de zuurgraad in hun bodem van optimale kwaliteit is. Een te hoge zuurgraad zorgt ervoor dat planten niet goed kunnen groeien, wat een negatief gevolg heeft voor de groei en bloei. Met een pH-meter wordt de pH-waarde van de bodem in de gaten gehouden. U koopt deze meters bij Growexpert.nl. U kunt bij ons ook ijkvloeistof kopen, om er zo voor te zorgen dat de pH-meter goed blijft werken. U kunt het ijken van een pH-meter een beetje vergelijken met het rebooten van een computer. Ook dat is soms nodig om ervoor te zorgen dat deze goed zijn werk blijft doen. Zowel pH-meters als ijkvloeistof zijn bij Growexpert.nl ruim voorradig.

Het voordeel van Growexpert.nl

Bij onze webshop kunt u meer dan alleen maar ijkvloeistof kopen. We hebben een zeer groot assortiment producten, die er allemaal aan bijdragen dat de groei en bloei van uw planten een flinke boost krijgt. U vindt ons assortiment niet alleen online, maar ook in onze fysieke growshop in het Limburgse Landgraaf. Hier staan uw professionele medewerkers klaar om uw van advies te voorzien. U kunt met al uw vragen bij ons terecht. Bent u niet in staat om in onze winkel langs te komen, dan kunt u ook online of telefonisch contact met ons opnemen.