Vragen?
Bel: 045-5111201

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
ELIXER VOEDING
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Homebox Evolution

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

De Evolution kweektent van Homebox

Als u op zoek bent naar een goede kweektent, dan kunnen wij u de producten van Homebox aanraden. Dit is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het produceren van kweektenten voor thuisgebruik. Wilt u planten kweken maar heeft u niet de ruimte voor een kas? Dan is een van de kweektenten van Homebox de perfecte oplossing. Homebox verkoopt deze tenten in verschillende uitvoeringen, waaronder ook de Homebox Evolution.

De Homebox Evolution bij Growexpert

Homebox heeft op het gebied van kweektenten door de jaren heen heel wat innovaties doorgevoerd. Het is absoluut een toonaangevend bedrijf dat kweektenten maakt die helemaal afgestemd zijn op de wensen van de gebruikers. De Evolution van Homebox is dan eigenlijk een natuurlijk evolutie op dit gebied. De kweektent wordt geheel compleet geleverd, zodat u hier direct mee aan de slag kunt.

Duizenden producten bij Growexpert

Heeft u een kweektent nodig, of een van de vele andere producten die we bij Growexpert in ons assortiment hebben staan? Neemt u dan rustig eens een kijkje op de site. We hebben alles overzichtelijk bij elkaar gezet, zodat u makkelijk dat product kunt vinden waar u naar op zoek bent. Kunt u iets niet zo snel vinden? Dan staan we altijd voor u klaar om u verder te helpen.