Vragen?
Bel: 045-5111201

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
ELIXER VOEDING
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Groepenkast

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Het belang van een groepenkast

Een groepenkast is een onmisbaar onderdeel als u een eigen kweekomgeving aan het inrichten bent. Groepenkasten zijn de plek waar de stroom wordt verdeeld en beveiligd. Er is ook een schakelkast voor buiten beschikbaar, die u ook ten dienst kan zijn bij het kweken van uw planten. U vindt in ons uitgebreide assortiment benodigdheden voor het kweken van planten ook de groepenkast. Dit onderdeel is essentieel, niet alleen om te zorgen dat de stroom door uw hele huis of bedrijf wordt verdeeld, maar ook om de veiligheid hiervan in de gaten te houden. Per slot van rekening wordt er nogal wat elektriciteit verbruikt bij het kweken van planten...

Groepenkasten bij Growexpert.nl

Bij het kweken van planten zijn vele verschillende producten nodig. Uiteraard kunt u het daarbij zo uitgebreid maken als u maar wilt. Wilt u een paar plantjes kweken als hobby? Dan heeft u hier slechts een paar artikelen bij nodig om toch tot een mooi resultaat te komen. Maar als u grote plannen heeft, dan zult u in ons assortiment alles vinden dat u aan kunt wenden om uw planten zo mooi mogelijk te laten groeien en bloeien. Of het dan gaat om een mini kas of een schakelkast buiten, bij ons vindt u het op voorraad!

Growexpert.nl voor al uw advies

Aangezien er zoveel bij komt kijken als u planten wilt kweken, is er ook veel dat u hierover moet weten. U kunt altijd bij ons terecht voor advies. Ziet u een product staan in onze shop waarvan u niet direct weet wat voor doel het heeft, of loopt u bij het inrichten van uw ruimte ergens tegenaan waar u meer over wilt weten? Bijvoorbeeld over groepenkasten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord en zullen u uitgebreid informeren over de beste stappen die u kunt nemen.