Vragen?
Bel: 045-5111201

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
ELIXER VOEDING
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Groeilamp

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Een goede groeilamp zorgt voor een betere oogst. Vanzelfsprekend hebben we diverse uitstekende groeilampen in ons assortiment. Van welke groeilamp wordt u blij? Kies uw favoriet, stop het artikel in uw winkelmandje en reken af. We bezorgen de groeilampen razendsnel bij u thuis. Als kweekspecialist hebben we alles voor de professional, maar ook voor de hobbyist. Denk aan: kweeksystemen, kweektonnen, voeding, bemesting, boeken en nog veel meer kweekartikelen.

Ons assortiment

Alle kweekartikelen zijn van hoogstaande kwaliteit. Hoe we dat zo zeker weten? Heel eenvoudig: bij ons werken kweekexperts en we selecteren met de grootst mogelijke zorg de artikelen uit ons assortiment. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. U winkelt dus met een gerust hart. Heeft u nog vragen, wensen of opmerkingen? Stel uw vraag vandaag nog, we staan voor u klaar!

Speciale groeilampen voor planten

Bij Growexpert.nl vindt u meerdere soorten groeilampen voor uw planten. Een groeilamp is van essentieel belang voor een plant. Zij zorgen ervoor dat uw planten zelfs op donkere dagen in licht baden en dat ze beter groeien dan wanneer u er geen groeilamp op heeft staan. Onder de verschillende types groeilampen in onze winkel vindt u onder andere de groei lamp Duo Fluor, die bijzonder goed geschikt is voor de groeifase van uw lampen. Het zijn energiezuinige, compacte fluorescentielampen. Ze worden veel gebruikt in andere segmenten, zoals in hotels en als buitenverlichting, maar zijn ook prima te gebruiken als groei lamp.

Betere groei met behulp van een groei lamp

Het gaat hier om compacte, lagedruk-kwikontladingslampen die bestaan uit een tweetal parallelle fluorescentiebuizen. Door middel van het aanpassen van de gebruikte voorschakelapparatuur kan er meer of minder licht uit de lampen gehaald worden. U vindt deze lampen uiteraard in onze uitgebreide webshop.