Vragen?
Bel: 045-5111201

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
ELIXER VOEDING
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Druppelsysteem

12 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

12 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Met een professioneel druppelsysteem bespaart u kosten en verhoogt u de productie. Druppelsystemen zijn er voor verschillende doeleinden. Welk druppelsysteem is uw ideale systeem? U leest er alles over op deze website en natuurlijk zijn de foto’s van alle producten duidelijk. Als u toch nog vragen heeft over druppelsystemen, dan kunt u altijd even contact opnemen. Onze kweekspecialisten horen graag van u!

Online winkelen

Ervaren kwekers kiezen steeds vaker voor online winkelen. Waarom? Het antwoord is heel simpel. We leveren dezelfde kwaliteit als de reguliere winkel, alleen veel voordeliger. Daarnaast winkelt u wanneer u het uitkomt en hoeft u de deur niet uit. Al zijn we een virtuele winkel, bij ons werken wel mensen van vlees en bloed. Als u vragen of wensen heeft, kunt u ons altijd even bellen of mailen. Wij staan klaar om u van dienst te zijn!

Gebruik een druppelsysteem bij uw planten

Met behulp van een druppelsysteem kunt u het bewateren van uw planten beter doseren. Het is hiermee zelfs mogelijk om uw planten te bewateren zonder dat u daar zelf naar om hoeft te kijken. Op onze website vindt u meerdere verschillende druppelsystemen om uw planten te bedruppelen. We verkopen complete systemen, maar hebben ook systemen die u zelf van de grond af aan op kunt bouwen. Alle accessoires die u bij een dergelijk systeem nodig heeft, zoals druppelslangen en eindverdelers, staan in onze webshop.

Een druppelsysteem aanschaffen bij Growexpert.nl

Op onze site ziet u de verschillende systemen en bijbehorende elementen bij elkaar. Druppelsystemen kunnen een positief effect hebben op de groei van uw planten. We verkopen onder andere een complete Saturnus druppelaar, inclusief steker, CNL slang en drukventiel van 4 liter. Bent u liever flexibeler met een eigen systeem? Dan bestelt u eenvoudig onderdelen van topmerken als Blumat en Capilair.