Vragen?
Bel: 045-5111201

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
ELIXER VOEDING
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Dabpompen

6 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

6 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Wist u dat u ook dabpompen bij ons kunt kopen? Een dabpomp online aanschaffen heeft diverse voordelen. Om te beginnen ons veelzijdige assortiment: we hebben voor iedereen altijd de juiste dab pomp. Daarbij komt: u koopt uw dab pompen bij ons veel voordeliger. Ten slotte zijn ook onze dab dompelpompen van eersteklas kwaliteit. Direct onze dabpompen bekijken? U vindt uw ideale dab dompelpomp gegarandeerd op deze site!

Kweekspullen

Als kweekspecialist in hart en nieren, hebben we een breed assortiment kweekproducten. Naast allerhande pompen, treft u stekjes, plantenvoeding, filters en nog veel meer onmisbare kweekspullen aan. Van alle kweekspullen ziet u duidelijke foto's en de prijzen staan transparant op deze website. Heeft u vragen, opmerkingen of wensen? Dat kan altijd. Neem contact op: we horen graag wat we voor u kunnen doen!

Wat is een DAB pomp?

DAB pompen behoren tot de beste pompen op de markt. Het zijn pompen die ontwikkeld zijn door het Nederlandse bedrijf DAB, dat zich al vanaf 1975 bezig houdt met het ontwikkelen van watertechnologie. De producten die bij DAB uit de fabriek komen zijn van zeer hoge kwaliteit, waar aan gekoppeld is dat de pompen scherp geprijsd zijn. Het bedrijf heeft innovatie hoog in het vaandel staan, en loopt op het gebied van het ontwikkelen van technologie voorop. De innovaties hebben van het bedrijf een van de grootste bedrijven op het gebied van waterpompen ter wereld gemaakt. Een DAB pomp is een begrip geworden.

DAB pompen bij Grow Expert

Grow Expert is uw aangewezen webwinkel als u op zoek bent naar een goede DAB pomp. Wij hebben vele pompen van dit merk in ons assortiment. Neem dan ook gerust eem kijkje op onze site voor de waterpomp die het beste bij uw wensen past.