Vragen?
Bel: 045-5111201

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
ELIXER VOEDING
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Dimlux Expert Series EL UHF 600W 400V

Snel Overzicht

Door interne spanningsomzetting geschikt voor de 400Volt EL electronic lampen op een normale 230V aansluiting.

Normale prijs: € 341,20

Speciale prijs: € 324,14

OF

Details

Dimlux Expert Series EL UHF 600W 400V

Output: 600W 400V

Door interne spanningsomzetting geschikt voor de 400Volt EL electronic lampen op een normale 230V aansluiting. Door combinatie van deze Dimlux met 690W output en de Philips Greenpower 400V EL zorgt voor een ongeevenaarde hoeveelheid licht. Vergelijkbaar met een normale 750W lamp.

- Geschikt voor 600W 400V EL lampen

- Ultra High Frequenty (UHF) 140KHZ

- Aansluiting 230V

- Output van 320/690W

- Soft Start (lage inschakel stroom) bij gebruik zonder Maxi Controller en Zero-Start (geen inschakelstroom) met de Maxi Controller

- Soft Dim

- Dimknop met 7 standen en Soft-Off functie. Tevens aan en uit te schakelen en traploos te dimmen met de Maxi Controller

- Voorzien van uitgebreide diagnose LED's

- 15% Overdrive

- Uitgevoerd met los 4M snoer en stekker

De expert series zijn complete fixtures, waarbij de revolutionaire Alpha Optics reflector wordt geleverd. Deze reflector is ontworpen volgens het Single Bounce Clear Sight (SBCS) principe en is uitgevoerd met Miro Silver spiegels. Hierdoor wordt de hoogst mogelijke efficientie (98%) behaald van alle beschikbare horticultuur reflectors.

Voorzien van verstelbare zijreflectoren voor betere overlapping en om wandverliezen te minimaliseren. Door het open reflector ontwerp wordt de lamp passief gekoeld wat de levensduur en efficientie van de lamp ten goede komt. Er zit een 50MM aansluiting op de reflector waardoor actief afgezogen kan worden en om de ruimte temperatuur aanzienlijk te verlagen. Tevens kunnen er los verkrijgbare opzet reflectors geplaatst worden om het verlies op de wanden nog meer te reduceren. Deze reflector is vervangbaar.