Vragen?
Bel: 045-5111201

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
ELIXER VOEDING
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Cli-mate

10 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

10 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Regel het klimaat met de Cli-Mate

Cli-Mate is een bedrijf dat u ondersteunt bij het regelen van het klimaat in uw kweekomgeving. Zo kunt u er zorg voor dragen dat uw planten altijd in de ideale omstandigheden groeien en bloeien. Dit levert betere producten en mooiere resultaten op. Op Growexpert.nl vindt u van dit bedrijf producten als de Cli Mate Frequentieregelaar en de Cli Mate Mini Controller. Dit zijn stuk voor stuk topproducten van een bedrijf dat weet waar de klant op zit te wachten.

 Cli Mate Frequentieregelaar

Cli Mate is een bedrijf dat innovaties verzorgt op het gebied van het regelen van het klimaat in uw kas of andere kweekomgeving. In plaats van andere bedrijven te volgen, blijft dit bedrijf ontwikkelen aan eigen producten. De Cli Mate Frequentieregelaar is een apparaat waarmee u traploos de toeren kunt regelen. Hij regelt op deze manier het toerental van een elektromotor. De frequentie van het signaal wordt door de Frequentieregelaar aangepast in een vloeiende beweging. De spanning varieert mee en zo wordt het koppel zonder problemen behouden. Deze regelaar is een zeer energiezuinige oplossing, die eigenlijk in de meest voorkomende situaties wel toepasbaar is. Hij is onderhoudsvrij, eenvoudig te bedienen en toepasbaar in een groot bereik. Dankzij de precieze, optimale toerenregeling is een uitstekend apparaat.

 Cli Mate Mini Controller

Er zijn van dit bedrijf ook meerdere uitvoeringen van de mini controller beschikbaar. Deze Cli Mate Mini Controller regelt het aansturen van niet alleen de klimaatbeheersing, maar ook de lampen. Er zijn uitvoeringen in diverse groottes, waar u zodoende meer of minder lampen kunt regelen. Deze controllers zijn gebruiksvriendelijk en geheel plug and play. Ze zijn uit de doos direct klaar voor gebruik en gemaakt van louter kwaliteitsonderdelen. U vindt dit product, alsmede vele andere producten van dit bedrijf, in onze webwinkel. Neem u dan ook rustig een kijkje om te zien wat er allemaal aangeboden wordt. U kunt ook een keer langskomen in onze fysieke showroom in Landgraaf om onze producten in het echt te bekijken.

Top producten van Cli-mate bij Growexpert.nl

Bent u een enthousiaste thuiskweker die wel wat ondersteuning kan gebruiken bij de kweekwerkzaamheden? Of bent u misschien een professionele kweker die op zoek is naar topproducten voor nog betere kweekresultaten? Neem dan eens een kijkje op Growexpert.nl. U vindt hier onder andere de producten van het gerenommeerde bedrijf Cli-mate. Zo verkopen wij onder andere de Cli-mate frequentieregelaar en de Cli-mate fan controller. Dit zijn slechts twee van de producten van Cli-mate die u kunt gebruiken om het klimaat in uw kas, thuiskas of andere kweekomgeving te helpen verbeteren. U begrijp het belang van goede klimaatbeheersing, en de producten van Cli-mate helpen u hierbij.

Het belang van klimaatbeheersing

Planten en gewassen zijn zeer gevoelige organismen. Zeker als u deze planten binnen kweekt weet u dat ze een stabiel klimaat nodig hebben om zo goed mogelijk tot bloei te komen. Met een Cli-mate frequentieregelaar of een Cli-mate fan controller bent u al een goed eind op weg naar het creëren van het perfecte klimaat voor uw planten. U vindt deze producten uiteraard op Growexpert.nl. In onze webshop verkopen we een groot aantal producten om u te ondersteunen bij uw kweekwerkzaamheden. Neem daarom vandaag nog op uw gemak een kijkje in onze webshop.