Vragen?
Bel: 045-5111201

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
ELIXER VOEDING
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Blumat

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 46

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 46

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Blumat is een kwaliteitsmerk dat zorgt voor de bewatering van uw planten. Hiervoor heeft dit innovatieve merk diverse producten op de markt gebracht. Het Blumat druppelsysteem is één van de bekendste artikelen. Het Blumat systeem zorgt voor precies de juiste hoeveelheid water voor uw planten. Wilt u alle producten van Blumat bekijken? U vindt ze allemaal op deze website!

2000 kweekproducten

We hebben meer dan 2000 kweekartikelen voor u online staan. Heeft u een keuze gemaakt? Dan rekent u online af. We hebben diverse veilige betaalmethoden. Uw bestelling leveren we altijd in een neutrale doos af en dat doen we binnen 24 uur. Heeft u nog vragen over één van de kweekproducten? Aarzel dan niet, maar neem snel contact op. We horen graag van u!

Het topmerk Blumat

Blumat heeft voor de bewatering van planten een zeer inventief systeem bedacht. Dit Blumat systeem werkt zonder dat hier electriciteit voor nodig is. Het Blumat druppelsysteem bestaat uit een aantal kegels. Deze met water gevulde kegels reageren op het vochtgehalte in de kluit waar deze in staat. Ze meten zo min of meer de zuigkracht van de wortels. De keramische sensor in het systeem kan aan de hand van de verkregen gegevens bepalen hoeveel water er afgegeven moet worden. Het water wordt door het systeem langzaam afgegeven, zodat planten hier rustig aan kunnen wennen. Ze zullen niet schrikken als ze een straal ijskoud water over zich heen krijgen. Dankzij deze stressloze manier van bewatering wordt de groei en bloei van planten bevorderd.

Het inventieve Blumat druppelsysteem

Een ander mooi voordeel voor hobbykwekers is de mogelijkheid om het systeem in te stellen als u bijvoorbeeld op vakantie gaat. Het systeem zorgt er dan automatisch voor dat de planten water krijgen, waarna u dit weer over kunt nemen als u terug bent van vakantie. Blumat heeft met het inventieve Blumat systeem vele prijzen gewonnen, en het is dan ook een veelgebruikt systeem. Het systeem is in het traditionele groeiseizoen te gebruiken, maar het is ook mogelijk om uw planten ermee te bewateren tijdens het overwinteren. Als u meer informatie wilt hebben over dit vooruitstrevende bedrijf en haar producten, dan kunt u hierover altijd contact met ons opnemen. We staan altijd klaar voor uw vragen, ook over andere producten en diensten die door ons geleverd worden. Op onze site vindt u een groot aantal producten van Blumat. Naast de druppelsystemen verkoopt dit bedrijf namelijk ook sensoren, slangen, geheel opvouwbare watervaten, meters en andere onderdelen. Growexpert.nl is er trots op dit merk aan haar klanten aan te kunnen bieden. Neem gerust eens een kijkje op onze site om te zien wat we allemaal hebben.