Vragen?
Bel: 045-5111201

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
ELIXER VOEDING
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Alarm systemen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Een goed alarmsysteem voor uw kweekwerkzaamheden

U staat er misschien niet bij stil, maar het is van groot belang om een goed werkend alarmsysteem te hebben als u zich bezig houdt met het kweken van planten. Het punt is namelijk dat er bij het kweken van planten nogal wat energie gebruikt kan worden en dat er bijvoorbeeld ook meerdere warmtebronnen aan te pas komen. Dit kan een gevaarlijke situatie opleveren, waarbij een ongeluk meestal in een zeer klein hoekje zit!

De beste alarmsystemen voor uw kweekomgeving

Er gebeuren nog wel eens ongelukken in kweekomgevingen. Hoe zorgvuldig u uw kas of kweekruimte ook heeft ingericht, het is altijd mogelijk dat er iets gebeurt dat u niet heeft voorzien. We raden u dan ook aan om op onze website eens te kijken wat voor alarmsystemen we in voorraad hebben. Met een goed werkend alarmsysteem bent u namelijk niet alleen maar zeker dat uw planten en kweekomgeving veilig zijn, het geeft u ook een rustig gevoel.

Alles voor uw veiligheid

Bij Growexpert vindt u alles voor de veiligheid van uw planten, maar ook voor die van uzelf. Stel dat u in huis een kweekomgeving heeft ingericht waar u gebruik maakt van warmtebronnen, dan is het helaas nooit honderd procent uit te sluiten dat daar een keer een ongeluk mee gebeurt. U moet dan een goed alarmsysteem op zijn plaats hebben staan dat de veiligheid voor u waarborgt.