Vragen?
Bel: 045-5111201

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
ELIXER VOEDING
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Afzuigslang

14 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

14 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Afzuigslang nodig? Voor professionele afzuigslangen bent u bij ons aan het juiste adres. Uw flexibele afzuigslang snel nodig? Ook dat kan. Post NL bezorgt uw bestelling altijd veilig en snel. Behalve een goede afzuigslang, hebben we alles in huis om u als kweker te helpen. Van complete kweektenten tot afzuigslangen en van meetapparatuur tot lichtapparatuur: u vindt het allemaal op deze website!

Kweekproducten

Als ervaren kweekspecialisten helpen we uw kweekplanten beter te laten groeien. Een gezonde kweek, is een kweek zonder schadelijke schimmels of insecten. Bestrijdingsmiddel nodig? Ook deze artikelen vindt u in een handomdraai op onze website. Voor onze kweekproducten hoeft u de deur niet uit. Niet onbelangrijk: ze zijn net zo goed en veel goedkoper dan bij de reguliere kweekwinkel!

Afzuigslangen per meter

Een goed groeisysteem kan niet zonder een afvoersysteem. Een afzuigslang is hier onmisbaar bij. Met behulp van deze slang wordt de balans in de lucht goed gehouden, wat de kwaliteit van uw gewassen hoog houdt. Afzuigslangen worden gebruikt door zowel professionele als hobby tuinders. Voor een flexibele afzuigslang moet u bij Growepert.nl zijn. Wij hebben afzuigslangen te koop in verschillende lengtes, zodat u er niet bang voor hoeft te zijn dat u geen goede lengte kunt vinden.

De afzuigslang bij Growexpert.nl

De flexibele afzuigslang die u bij ons op de site vindt, is aan de buitenkant van grijs, gewapend kunststof gemaakt, aan de binnenkant van aluminium laminaat. Het is ideaal voor toepassingen in mechanische ventilatiesystemen, maar ook bij machineafzuigingen en andere industriële toepassingen. Bij Growexpert.nl bestelt u eenvoudig een afzuig slang in de lengte die u nodig heeft. Wij verkopen de slangen van het topmerk CombiConnect, een bedrijf dat is gespecialiseerd in de productie hiervan.