Vragen?
Bel: 045-5111201

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
ELIXER VOEDING
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Adwa meters

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Een PH meter van Adwa

Het belang van een goede PH-meter mag niet onderschat worden. Per slot van rekening is het belangrijk om de PH-waarde van de bodem waar uw planten in groeien goed in de gaten te houden, zodat alles helemaal optimaal tot groei en bloei kan komen. Met een PH-meter, bijvoorbeeld een Adwa PH meter, kunt u het hele proces zo op de voet volgen.

Meet ook de EC waarde

Het gaat bij het kweken niet alleen maar om de PH-waarde. Ook de EC-waarde is iets om goed in de gaten te houden. Deze geeft namelijk aan of de mest waar uw planten in groeien niet te zout is. Een Adwa EC-meter is een eenvoudige tool om de waarde constant mee te meten. Net als elke Adwa meter wordt hier gebruiksvriendelijkheid gekoppeld aan kwaliteit.

De Adwa meter bij Growexpert.nl

Op zoek naar een PH meter of een Adwa EC meter? Bij Growexpert.nl hebben we deze altijd ruimschoots in voorraad. Maar u kunt voor nog veel meer verschillende producten bij ons terecht. Het maakt daarbij niet uit of u een ervaren professionele kweker bent, of een gepassioneerde thuiskweker. Wij zorgen ervoor dat u de producten krijgt waarmee u altijd de beste resultaten behaalt!