Vragen?
Bel: 045-5111201

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
ELIXER VOEDING
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Aardlekschakelaar

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Veilig kweken met een aardlekschakelaar

In de lange lijst zaken die eigenlijk onmisbaar zijn als u thuis, of op professionele basis, planten kweekt, mag een aardlekschakelaar absoluut niet ontbreken. Een dergelijke schakelaar zorgt ervoor dat er geen aan elektriciteit gerelateerde ongelukken kunnen gebeuren. Dit is niet alleen veilig voor u, maar ook voor uw planten. Zonder aardlekschakelaar in uw kas of groeiruimte is de kans dat er brand uitbreekt bijvoorbeeld groter dan wanneer u wel gebruik maakt van een aardlekautomaat. Bij Growexpert.nl hebben we aardlekschakelaars in het assortiment. We kunnen u ook terzijde staan met advies als u meer wilt weten over de manier waarop u het beste van een aardlekschakelaar gebruik kunt maken.

Het belang van een aardlekschakelaar

Bij het kweken van planten wordt normaal gesproken heel wat elektriciteit gebruikt. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan de lampen die er worden gebruikt om de planten te verlichten, maar ook aan verwarmingselementen, bedruppelaars, ventilatiesystemen en meer. Al deze elektriciteit moet in goede banen worden geleid, omdat het anders altijd wel een keer mis kan gaan. Een aardlekschakelaar is een belangrijk onderdeel om aan uw kas toe te voegen. Deze houdt de elektriciteits stromen in de gaten. Treed er een te grote lekstroom op, dan zorgt de aardlekautomaat ervoor dat alle stroom gelijk wordt uitgeschakeld.

Advies van Growexpert.nl

De elektrische installatie in uw groeiomgeving is iets waar u goed rekening mee moet houden. Op een plek waar zoveel elektriciteit wordt gebruikt kan er altijd iets mislopen en dan moet u er zeker van zijn dat u de juiste veiligheidsmaatregelen heeft genomen. Bij ons kunt u altijd terecht voor advies, over aardlekschakelaars maar ook over andere producten. Neem gerust een keer contact met ons op, of kom langs in onze fysieke growshop in Landgraaf. Hier staan onze professionele medewerkers u graag te woord. Zij kunnen u adviseren over de vraag hoe u uw kweekruimte zo veilig mogelijk inricht!